KNJIGA O MUDROM UPRAVLJANJU NOVCEM za roditelje i mlade

Autorica Dijana Ferković – magistrica ekonomskih znanosti, poduzetnica i financijska savjetnica sa srcem.
Želiš se riješiti stresa zbog novca, otplatiti dugove, naučiti štedjeti i oplemeniti svoj novac? Na pravom si mjestu.

HIT KNJIGA!

Prvo izdanje rasprodano u rekordnom roku. Sada dostupno 2. izmijenjeno izdanje.

Uvjeti korištenja

Dolaskom na ovu stranicu neosporivo prihvaćate ove uvjete korištenja.

Uvjeti korištenja se odnose za pristup ovim stranicama, za program “Novac-uputstvo”, knjigu “Novac materino uputstvo za upotrebu” te za sav popratni materijal i/ili informacije koje se nalaze na ovim stranicama ili ih prezentira autorica. Ako se u bilo kojem trenutku ne slažete za ovim uvjetima korištenja, odmah napustite ovu stranicu.

Odricanje odgovornosti

Sve smjernice na ovim web stranicama i u programu i knjizi “Novac materino uputstvo za upotrebu” isključivo su informativnoga karaktera i ne sadržavaju investicijske ili financijske savjete. Ova knjiga ne može riješiti problem nedostatka samodiscipline ili pohlepe. Knjiga je pisana s dobronamjernim ciljem kako bi pomogla svim osobama koje imaju problema sa osobnim financijama da naprave u njima reda, nauče se pametno zarađivati novac, mudro ga trošiti, čuvati i štedjeti te onda i oprezno i pametno investirati.

Korištenje bilo kojega savjeta i upute na web stranicama ili u knjizi potpuno je na osobnu odgovornost svakoga pojedinca. Autor, izdavač, distributer ili bilo koja treća strana ne snose nikakvu materijalnu, pravnu ili bilo koju drugu odgovornost za točnost navedenih podataka, kao ni za eventualnu štetu proizašlu iz njihove primjene.

Kada krenete na put do svog financijskog mira, financijske slobode i neovisnosti, korisno je imati podršku kvalificiranoga profesionalca, ali imajte na umu da sve što trebate znate o financijama, vi već podsvjesno ili svjesno znate. Svi savjeti iz ove knjige i ovog programa su čisti zdravi razum, nešto što je u tebi. Nema potrebe da plaćaš nekome nešto što već sam znaš, samo moraš krenuti to primjenjivati.

Zaštita autorskih prava

Sva su prava zadržana. Nijedan dio ovih web stranica ili knjige “Novac materino uputstvo za upotrebu” nije dopušteno umnažati, prenositi na bilo koji način, elektronski, mehanički, fotokopiranjem, presnimavanjem ili drugačije, bez prethodnog pismenog odobrenja nositelja prava.

Privatnost podataka

Privatnost vaših podatka na ovoj stranici je potpuno zadržana. Ni u kojem slučaju nećemo dijeliti vaše privatne podatke sa trećim osobama.

Prilikom narudžbe pohraniti ćemo vašu IP adresu računala kako bi se osigurali od lažnih narudžbi.

Informacije o proizvodima i cijeni

Ova web stranica namijenjena je promociji programa, tj. knjige pod nazivom “Novac materino uputstvo za upotrebu”. Da bi naručili knjigu, potrebno je sa početne stranice ispuniti narudžbenicu i tamo piše kolika je trenutna cijena knjige. Zajedno sa knjigom, bez naknade, dobit ćete predloške za izradu osobnog proračuna i pristup webinaru o investiranju.

Osim knjige, na ovoj web stranici se mogu reklamirati i drugi popratni proizvodi. Opis i cijena svakog proizvoda je navedena na podstranici tog proizvoda.

Dostava

Nakon što ispunite narudžbenicu, šaljemo vam diskretno zapakiranu knjigu, dok će bonus materijali biti dostavljeni na vašu email adresu. Predloške proračuna dobit ćete unutar 7 dana od isporuke i plaćanja knjige, a link na webinar dobit ćete 7 dana od dostave predložaka. Dinamika ove dostave ima svoje razloge. Predlošci imaju smisla tek kad pročitate knjigu, a webinar ima smisla tek kad krenete raditi svoj proračun. Pošiljku gotovo uvijek šaljemo idući radni dan, ili odmah čim smo to u mogućnosti.

Pošiljku šaljemo pouzećem putem MBE Mailbox, preporučenim i žurnim putem. U roku od nekoliko radnih dana primit ćete pošiljku na svoju kućnu adresu. Ukoliko vas dostavljač ne pronađe kod kuće, ostavit će vam obavijest o ponavljanju dostave, unutar 5 radnih dana.

Cijena pošiljke unutar Republike Hrvatske za knjigu s bonusima i dodatnim proizvodima iznosi 37,00 eura.

Za dostavu u inozemstvo, cijena je uvećana za iznos dostave. 

Ukoliko prilikom preuzimanja pošiljke opazite da je sadržaj pošiljke oštećen ili da smo vam zabunom krivo poslali neki proizvod, molimo vas da nas kontaktirate i mi ćemo ispraviti pogrešku u našem trošku.

Garancija

Program “Novac-uputstvo” dolazi sa 3-godišnjom garancijom. Ukoliko knjiga nije ispunila vaša očekivanja unutar 1095 dana imate pravo vratiti je i zatražiti povrat novca. Knjigu trebate vratiti u neoštećenom stanju, a bonuse koje ćete dobiti imate pravo i dalje koristiti (to su digitalni proizvodi).

Prilikom povrata knjige, potrebno ju je staviti u kuvertu sa zračnim jastucima i poslati na našu adresu preporučenim putem. Sa knjigom nam pošaljite i svoje ime i prezime (radi provjere da se doista radi o osobi koja je kupila knjigu), te papir na kojem trebate napisati broj svojeg tekućeg računa na koji ćemo vam izvršiti povrat novca.

Kontakt

Najbolji način za kontaktiranje je putem e-maila: [email protected]

Naša adresa:

Dijana Ferković, obrt za poslovno savjetovanje, 
vl. Dijana Ferković, 
Brodski Drenovac 150, 
34310 Pleternica, Hrvatska

E-mail: [email protected] | MBO: 97818593 | OIB: 08375611148 Copyright © Dijana Ferković, obrt za poslovno savjetovanje, vl. Dijana Ferković, Brodski Drenovac 150, 34310 Pleternica, Hrvatska
Uvjeti korištenja